leasen effect hypotheek

Persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing

Als u geld wil lenen zonder BKR toetsing is dit niet eenvoudig. Een minilening afsluiten zonder BKR toetsing kan natuurlijk altijd, omdat de verstrekkers van minileningen niet kunnen toetsen en registreren bij het BKR. Maar, kan een persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing? Is dit mogelijk? En zo ja, waar kunt u een persoonlijke lening zonder BKR toetsing afsluiten?

Persoonlijke lening afsluiten zonder BKR toetsing


De belangrijkste vraag is natuurlijk, is het mogelijk om een persoonlijke lening af te sluiten zonder BKR toetsing. Het antwoord op deze vraag is eenvoudig. Er zijn geen mogelijkheden om een persoonlijke lening zonder BKR toetsing af te sluiten. Bij het aanvragen van een persoonlijke lening zal er altijd een toetsing en registratie gedaan worden bij het BKR.
Waarom dan toch tekst op de website opnemen over het afsluiten van een persoonlijke lening zonder BKR toetsing? Ten eerste omdat we u graag eerlijke en objectieve informatie geven. Ten tweede omdat een negatieve registratie uit het verleden niet altijd wil zeggen dat er geen mogelijkheden zijn voor een lening.
Als u de lening met de negatieve BKR registratie namelijk al enige tijd geleden heeft ingelost. En het is een enkele A codering met een herstelmelding, dan kan het nog mogelijk zijn om een persoonlijke lening af te sluiten. Er zijn dus wel mogelijkheden om een lening te verkrijgen.
Daarnaast kan het mogelijk zijn om een lening af te sluiten bij Kredietbank Nederland. Zij doen weliswaar een toetsing en registratie bij het BKR. Maar gaan hier een stuk soepeler mee om. Zo kunnen zij u toch een financiering aanbieden, ondanks een negatieve registratie bij het BKR.

Als u een klein bedrag wilt lenen

Heeft u een bedrag van € 1500,00 of minder nodig? Dan kunt u in plaats van een persoonlijke lening wellicht in aanmerking komen voor een minilening. Met een minilening leent u een klein bedrag, tot € 1.500,00. Nadeel bij deze vorm van geld lenen is dat u naast de toch stevige kosten, de lening binnen een korte periode weer moet terugbetalen. Voordat u een minilening aangaat moet u dus wel zeker weten dat dit lukt. Anders brengt u zichzelf met deze vorm van geld lenen alleen maar meer in de problemen.