Voor elke portemonnee is er een Sport bh

Een Balconette BH kun je altijd dragen. Een sport bh hoeft niet duur te zijn. Voor elke portemonnee is wel een sport bh te vinden. Heb je weinig te besteden en wil je toch je vrouwelijk voelen dan kun je kiezen voor een Balconette bh. Wil je lekker gaan sporten dan kun je een betaalbare sport bh vinden. Het maakt niet uit welke je kiest. Je vrouwelijkheid mag zeker gezien worden.  

Waarom je kiest voor een Balconette BH

De Balconette heeft een mooie pasvorm. Het is de ultieme bh voor elke vrouw. De cups in de bh zijn lager uitgesneden. Je borsten worden goed ondersteund in de Balconette bh. In feite zitten je borsten maar voor de helft in de bh. De Balconette bh is voor kleine en grote cupmaten geschikt.

De bh heeft bredere banden waardoor je deze bh onder elke top kunt dragen. Voor een echte vrouwelijke look wil je het niet hebben dat de bh zichtbaar wordt. Je decolleté mag wel gezien worden maar wel op een bescheiden manier. Een Balconette bh is voor iedere vrouw de juiste en alleen omdat die zich goed aanpast aan je lichaam. De Balconette kun je onder elk kledingstuk dragen zonder dat die opvalt.

Je Cupmaat berekenen

Voordat je een bh gaat kopen is het belangrijk dat je de cupmaat berekent. Een bh die te groot is ziet er niet mooi uit. Het zorgt er ook voor dat het push-up effect weg is van de Balconette bh. Een te strakke bh ziet er ook niet mooi uit. Als de bh te strak zit dan worden je borsten eruit gedrukt en dat wil je echt niet hebben. 

Als je een bh gaat kopen dan is het belangrijk dat je de cupmaat weet. De cupmaat kun je zelf op een gemakkelijke manier meten. Je kunt ook bijvoorbeeld iemand vragen om de cupmaat te meten bij je als je niet weet hoe het moet. De Cupmaat berekenen gaat heel eenvoudig. Om je een beter beeld te geven van hoe je dit moet doen. Op deze manier ga je jouw cupmaat berekenen:

  • Zorg dat je alleen een bh aanhebt en geen t-shirt bijvoorbeeld
  • Pak een meetlint en ga voor de spiegel staan (nauwkeurige meting)
  • Houdt het meetlint op een horizontale manier recht.
  • Vraag eventueel iemand om je te helpen
  • Meet eerst het aantal centimeters van je onderwijdte (net onder de borsten)
  • Meet nu het aantal centimeters van je bovenwijdte (het volste deel van je borsten)

Als je gaat meten doe dit dan een paar keer achter elkaar en schrijf steeds de uitkomsten uit. Je kunt op deze manier erachter komen welke cupmaat je hebt. Als je toch nog twijfelt zou je advies nog kunnen vragen of je laten helpen door iemand. Bh maten liggen vaak dichtbij elkaar. Het meten is eenvoudig en je weet welke cupmaat je hebt. Je zou nu de Balconette bh kunnen kopen.

De Balconette Push-UP BH

De Balconette Push-up bh kun je krijgen in allerlei soorten en maten. Houd je van meer decolleté dan zou je kunnen kiezen voor de push-up bh van Balconette. De Balconette Push up sport bh zorgt ervoor dat je een vol decolleté hebt zonder dat het te heftig overkomt. Er is altijd een bh die past bij jou stijl van leven. 

Alle bh’s van Balconette zijn geschikt voor shirtjes en jurkjes die een lage hals hebben. Deze mooie Balconette Push up bh zorgt voor nog meer vrouwelijkheid. Een Balconette Bh kun je overal kopen maar via Sportbh.nl vind je alle verschillende Balconette bh’s. Voor advies staan ze paraat.