Snel geld lenen

Als u gaat lenen wilt u natuurlijk dat dit snel geregeld is. Er is niet altijd haast bij, maar het is toch maar fijn als u zekerheid heeft en het geld dus echt op uw rekening staat. Snel geld lenen komt dan ook veel voor. Niet voor niets wordt er op Google maar liefst 6.600 keer gezocht op de term “snel geld lenen”

Snel geld lenen zonder BKR toetsing

snel geld lenen
Omdat onze website nu eenmaal gaat over het geld lenen zonder BKR toetsing wilt u natuurlijk ook weten of het snel geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk is. En dat is het. Snel geld lenen kan zelfs binnen 10 minuten op verschillende manieren. Zo kunt u bijvoorbeeld snel geld lenen zonder BKR toetsing bij familie of bekenden, maar snel geld lenen is ook mogelijk in de vorm van een minilening.
Voorwaarde bij de minilening is dan wel dat u al een bestaande klant bent bij ze. U moet dus al eerder een financiering hebben afgesloten bij dezelfde verstrekker. Heeft u dit niet? Dan duurt geld lenen wat langer. Toch kunt u ook dan het geld al binnen 24 uur op uw rekening verwachten.
Het enige dat sneller kan gaan is het geld lenen bij bekenden of familie.

Risico’s van snel geld lenen

Haastige spoed is altijd goed. Een mooie uitdrukking. Maar bij het geld lenen zeker niet een uitdrukking die correct is. Bij het snelle geld lenen loopt u namelijk meer risico. Een snelle lening afsluiten is in sommige gevallen niet de meest voordelige lening afsluiten omdat er onvoldoende tijd wordt genomen om goed na te denken over de juiste kredietvorm. Ook wordt er bij het snel geld lenen verzuimd om aanbieders met elkaar te vergelijken. Iets wat zeker belangrijk is als u goedkoop geld wilt gaan lenen. Goedkoop geld lenen en snel geld lenen gaan dan ook lang niet altijd goed samen.

Snel geld lenen tot 1500 Euro

Heeft u een relatief kleine lening nodig tot een bedrag van € 1500,00? Dan kan snel geld lenen met een minilening voor u een uitkomst zijn. Tenminste als u geld wilt lenen zonder BKR toetsing. Kunt u ook geld lenen met BKR toetsing? Dan is het wellicht verstandiger om een gewoon doorlopend krediet of een persoonlijke lening af te sluiten. Geld lenen met een minilening is de enige vorm van geld lenen zonder BKR toetsing. Helaas hanteren de verstrekkers van deze leningen hier ook een forse prijs voor. Ze weten immers dat u niet elders een lening kunt aanvragen.

Snel geld lenen met een doorlopend krediet

Als u een 1500 Euro of meer wilt gaan lenen, kunt u niet meer ‘uit de voeten’ met een minilening. De enige mogelijkheden die er dan nog is, is het geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet. Met deze leenvormen kunt u grotere bedragen lenen. Bedragen tot wel € 150.000,00.
Bij een doorlopend krediet of een persoonlijke lening wordt er altijd een BKR toetsing gedaan. Geld lenen zonder BKR toetsing is dus niet mogelijk. Dan de snelheid. Geld lenen in de vorm van een persoonlijke lening of een doorlopend krediet kan misschien wel sneller dan u verwacht. Vanaf het moment van aanvragen tot het uitbetalen van de lening is het wel sterk verschillend per bank. De eigen banken en Freo kunnen er iets langer over doen om een lening voor u af te sluiten. Partijen als Defam daarentegen zijn weer een stuk sneller, en kunnen er in uitzonderlijke gevallen zelf voor zorgen dat de betaling al binnen 24 uur op uw rekening is bijgeschreven.