Voordelen BKR registratie

Doorlopend krediet afsluiten zonder BKR toetsing

Geld lenen zonder BKR toetsing? En heeft u een groter bedrag nodig dan € 1.500,00? Dan heeft u een grotere lening nodig dan u met een minilening kan afsluiten. Een doorlopend krediet of een persoonlijke lening zijn dan de enige mogelijkheden. De vraag is alleen natuurlijk of een doorlopend krediet afsluiten zonder BKR toetsing nog wel mogelijk is. Het antwoord hierop is eenvoudig. Geld lenen zonder BKR toetsing kan eigenlijk alleen nog in de vorm van een minilening.

Doorlopend krediet zonder BKR toetsing

Als u een doorlopend krediet zonder BKR toetsing wenst af te sluiten, zijn er tegenwoordig eigenlijk nagenoeg geen mogelijkheden meer om een lening af te sluiten. Bij iedere verstrekker van een doorlopend krediet wordt er namelijk een toetsing en registratie bij het BKR gedaan. Dit is ook belangrijk. De reden dat er toetsingen en registraties bij het BKR plaatsvinden is voornamelijk om overcreditering tegen te gaan. Zonder het BKR kan iedereen, die volgens de normen een lening kan afsluiten, onbeperkt financieringen afsluiten. Daarnaast willen banken graag weten of de leningen in het verleden altijd tijdig zijn terugbetaald. Als dit niet het geval is, is de kans op een nieuwe financiering veel kleiner. Aan de BKR toetsingen wordt tegenwoordig veel waarde gehecht.

Waar kunt u nog wel terecht?

Geld lenen zonder BKR toetsing is in de vorm van een doorlopend krediet dus haast onmogelijk. Nu we dit hebben geconstateerd is het voor u natuurlijk van belang om na te gaan waar u nog wel terecht kunt als u een lening wilt gaan afsluiten. Het aantal partijen is beperkt, en zeker het aantal betrouwbare partijen. Sterker nog, er is eigenlijk maar één echt betrouwbare partij die geld lenen met een negatieve BKR registratie mogelijk kan maken. En dat is kredietbank Nederland. Deze partij doet wel een BKR toetsing, maar kan u met een negatieve BKR registratie nog wel een financiering verstrekken. U moet dan wel verder aan de voorwaarden voldoen. Hiervoor kunt u het best even een kijkje nemen op de website van de Kredietbank Nederland.

Waar moet u vooral niet op ingaan!

Naast de betrouwbare verstrekking van de Kredietbank Nederland zijn er ook veel verschillende partijen waar u juist niet mee in zee zou moeten gaan. De meeste partijen waarmee u niet in zee zou moeten gaan werken als volgt.
Ze adverteren om de mogelijkheden voor een lening aan te bieden, ze geven aan dat er een akkoord is op de lening, maar…. Om het krediet te verkrijgen moet u eerst betalen. En daarna blijkt in sommige gevallen zelfs dat men de eerste betaling nog niet voldoende vind. Er moet nog een tweede betaling volgen. En daarna…. Blijft het stil. U bent alleen maar extra geld verloren en krijgt geen cent op uw rekening gestort. Pas dus op met het geld lenen zonder BKR toetsing.