2500 euro lenen zonder BKR toetsing

2000 euro lenen zonder BKR toetsing

2000 Euro lenen zonder BKR toetsing is niet altijd even eenvoudig, gelukkig is het nog wel mogelijk om een lening af te sluiten zonder BKR toetsing.
Wij zetten de mogelijkheden overzichtelijk op een rij. We doen dit van de duurste oplossing naar de goedkoopste oplossing. Waarom we dit zo doen? Eigenlijk kinderlijk eenvoudig. Meestal heeft u zelf al aan de goedkoopste oplossingen gedacht, maar vind u dit gewoon niet de beste optie.
De duurste oplossing wordt het meest naar gezocht.

2000 euro lenen met een minilening

De duurste oplossing, 2000 euro lenen zonder BKR toetsing met een Pluslening. Een minilening is een kleine lening tot een bedrag van maximaal 2000 euro. Deze lening heeft een maximale looptijd van 4 maanden en een maximaal kredietbedrag van € 2500,00. Het voordeel van de minilening is dat bij een minilening geen toetsing en registratie wordt gedaan voor het afsluiten van de lening.
De rente op de minilening is 10% op jaarbasis. Dat is de maximale wettelijke rente natuurlijk. Daarnaast brengen ze nog kosten in rekening voor de borgstelling. Hoe hoog die exact zijn kunt u lezen op de website van Saldodipje.

2000 euro lenen zonder BKR toetsing bij bekenden

De andere optie om 2000 euro lenen zonder BKR toetsing mogelijk te maken is het lenen bij vrienden, familie of bekenden.
Het nadeel hierbij is natuurlijk dat je “met de billen bloot” moet. Het grote voordeel, er zijn geen bijkomende kosten, veelal rekenen vrienden of bekenden een lage rente. En dat is toch weer een heel stuk voordeliger.
Het risico bij de lening zonder BKR bij familie zit hem naast het genoemde punt ook nog in het risico dat de lening niet tijdig kan worden terugbetaald en degene die het geld heeft uitgeleend toch het geld weer nodig heeft. In veel gevallen kan dit tot behoorlijke spanningen in de relatie lijden en dan is de vraag natuurlijk altijd of die paar duizend euro de ruzie waard is. In een gezonde relatie is de paar duizend euro de ruzie natuurlijk niet waard.

Geld lenen zonder BKR toetsing via crowdfunding

In de afgelopen jaren zien we dat crowdfunding een behoorlijke vlucht heeft genomen. Wel is het zo dat we nu steeds meer zien dat de crowdfunding zich toch meer op bedrijven aan het richten is. Daarnaast heeft een aantal platformen tegenwoordig ook de mogelijkheden om te toetsen bij het BKR.
Er zijn gelukkig echter nog wel wat mogelijkheden. Wat we veel zien is dat er ook via donatieplatformen tegenwoordig aardig wat opgehaald wordt. In sommige gevallen kan dit een mooie oplossing zijn.