Minilening afsluiten zonder BKR toetsing

Op zoek naar een lening zonder BKR toetsing? En u wilt niet aankloppen bij vrienden of familie? Dan is er eigenlijk nog maar één manier, en dat is een minilening zonder BKR toetsing. Een minilening afsluiten zonder BKR toetsing is eenvoudiger dan u denkt. Waarom? Dat leggen wij u graag uit!

Minilening afsluiten zonder BKR toetsing

minilening afsluiten zonder BKR toetsing
De belangrijkste vraag eerst. Hoe maakt u een minilening afsluiten zonder BKR toetsing mogelijk. Het antwoord hierop is kinderlijk eenvoudig. Aanbieders van minileningen zijn niet aangesloten bij het BKR. Daarom kunnen de aanbieders van de minileningen geen toetsing en geen registratie doen bij het BKR. Het is dus voor hen niet mogelijk om na te gaan of u een negatieve BKR registratie heeft.
Daarom is geld lenen met een minilening eigenlijk altijd al geld lenen zonder BKR toetsing. De verstrekkers van minileningen hebben er zelf ook geen belang bij om wel over te gaan naar BKR toetsingen. Dit kost hen namelijk gewoonweg teveel klanten.
Wist u overigens dat de meeste mensen hun minilening gewoon binnen de gevraagde tijd terugbetalen?

Terugbetaling van een minilening

Als u een minilening heeft afgesloten moet u deze natuurlijk, met rente, weer terugbetalen. Daar komen we gelijk op een gevoelig punt bij de minilening. Een minilening moet namelijk al binnen maximaal 62 dagen weer worden terugbetaald. Daarmee is deze kleine lening ook gelijk een korte lening. U moet dus zeker weten dat u op de momenten dat u terug moet betalen dit ook terug kunt betalen.
Zoals al eerder aangegeven zijn er juist veel mensen die de lening tijdig kunnen terugbetalen. Blijkbaar wordt hier dus al goed over nagedacht. En dat is ook verstandig, een minilening is al een dure vorm van geld lenen. Als u dan ook nog eens extra kosten voor te late betaling moet maken dan wordt het iets teveel van het goede.

Kleine bedragen lenen zonder BKR toetsing

Omdat alleen relatief kleine bedragen tot € 1500,00 mogelijk zijn met een minilening is het juist goed mogelijk om kleine bedragen te lenen met een minilening zonder BKR toetsing. Het meest gezochte bedrag in de zoekmachine Google is overigens ook 1000 euro lenen zonder BKR toetsing. Een zoekterm waar al meer dan enkele duizenden malen per maand op gezocht wordt. 1000 Euro lenen zonder BKR toetsing is daarmee overigens wel verreweg het meest gezochte bedrag. Hieruit blijkt eigenlijk ook gelijk dat een klein bedrag lenen zonder BKR toetsing gewoon vaak nodig is bij veel consumenten.

Nadelen van een minilening afsluiten zonder BKR toetsing

minilening afsluiten zonder BKR toetsingNatuurlijk heeft het geld lenen met een minilening niet alleen maar voordelen. Net als bij iedere vorm van geld lenen zijn er ook bij een minilening afsluiten zonder BKR toetsing een aantal nadelen te benoemen. Een van de nadelen hebben we al benoemd, de relatief korte looptijd, hebben we al benoemd. Maar helaas zijn er nog een aantal nadelen van het geld lenen door middel van een minilening. Het grootste nadeel is namelijk dat er hoge bijkomende kosten gemaakt worden bij een minilening. Dit is ook de belangrijkste reden waarom de toezichthouder op de financiële markten, de AFM, zich meermaals negatief heeft uitgelaten over de minileningen. De kosten worden gerekend als u de lening aan wilt gaan als u zelf geen borgstelling van een derde persoon heeft kunnen regelen. De kosten kunnen oplopen tot 40% of meer van het geleende bedrag.
Als laatste is het geld lenen zonder BKR toetsing toch vaak het geld lenen met een verhoogd risico. De snelle terugbetaling, de beperkte kredietcheck zijn factoren die het onoverzichtelijk maken om na te gaan of de lening wel echt verantwoord wordt verstrekt.

De enige echt snelle lening, de minilening

De enige mogelijkheid om geld lenen zonder BKR toetsing binnen 10 minuten mogelijk te maken. Er zijn natuurlijk wel verkapte manieren om snel aan geld te komen, bijvoorbeeld als u een doorlopend krediet heeft om hier een opnamen uit te doen. Maar een minilening afsluiten is de enige manier waarbij het mogelijk is om geld lenen binnen 10 minuten mogelijk te maken. Er is hierbij maar één belangrijke voorwaarde, en dat is dat u al eerder klant geweest bent bij de aanbieder van de minileningen. Is dit niet het geval? Dan zal het langer duren voordat het geld op uw rekening staat. Dan nog blijft de minilening verreweg de snelste manier van geld lenen. Een snelle minilening kan al binnen 24 uur op uw rekening zijn bijgeschreven namelijk.