Geld lenen zonder papierwerk

Geld lenen zonder papierwerk

Geld lenen zonder BKR toetsing goed mogelijk. Dat is fijn en eenvoudig te regelen. Geld lenen zonder papierwerk, kortom het aanleveren van documenten is een stuk minder eenvoudig. Als u geld gaat lenen zult u altijd documenten moeten aantonen. Wel is het mogelijk om tegenwoordig het financieringscontract digitaal te ondertekenen. U krijgt dan een link waarop u kunt klikken. Daarna kunt u het contract digitaal ondertekenen. Het is dan niet nodig om het contract te printen. Dit is sowieso al een groot verschil als het gaat om de hoeveelheid papierwerk.

Wat moet u nog wél aantonen

Als we het hebben over geld lenen zonder papierwerk bedoelen de meeste mensen dat men wel een financiering wenst, maar hier niet veel documenten voor wenst aan te tonen. Helaas is dit tegenwoordig niet meer mogelijk.
De volgende documenten zult u altijd moeten aantonen als u een financiering wenst af te sluiten.

  • Kopie van een geldig legitimatiebewijs
  • Bankafschrift met bij-en afschrijvingen van een volledige maand
  • Recente loonstrook

Dit zijn echt de basisgegevens die iedere kredietbemiddelaar zal opvragen voordat men zal overgaan tot het uitbetalen van een financiering.
Natuurlijk is dit iets anders als u zelfstandig bent.
Dan zullen de meeste banken vragen om de jaarcijfers van uw onderneming. Een uitzondering hierop kan zijn indien u een autolening aan wilt gaan. Bij een autolening zijn er meer mogelijkheden omdat de auto als onderpand dient.

Gaat dit nog veranderen?

Geld lenen zonder papierwerkDe vraag die wij ons dan ook nog stellen is: Gaat het nog veranderen? De tijden zijn veranderd, de technologie ontwikkeld zich steeds verder. Waarom dan nog altijd een loonstrook en bankafschrift aantonen? Gelukkig gaan hier ook zaken in wijzigen. In de (nabije) toekomst zult u de documenten ook kunnen aanleveren via Ockto . U kunt dan alles digitaal aanleveren, geen papierwerk meer. U haalt via Ockto onder andere gegevens op bij de Belastingdienst en het UWV. Deze gegevens geeft u dan door aan de bank. Deze kan uw gegevens eenvoudig beoordelen en uw financieringsovereenkomst wordt dan direct afgewikkeld. Kortom, in de toekomst geen stapel papierwerk meer, maar een paar drukken op de knop waarmee u direct alles kunt regelen. Dat is natuurlijk een aangenaam verschil in vergelijking met de huidige situatie.