Geld lenen voor zelfstandigen zonder BKR toetsing

Geld lenen is voor particulieren al lastig genoeg. Zeker als het gaat om geld lenen zonder BKR toetsing. De mogelijkheden zijn zeer beperkt. Een bedrag tot 1500 Euro lenen is zonder BKR toetsing nog wel mogelijk, maar meer niet. Hoe zit dat eigenlijk bij zelfstandigen? Is geld lenen voor zelfstandigen zonder BKR toetsing mogelijk? En waar kunt u dan terecht als u een lening wilt afsluiten zonder BKR toetsing als zelfstandige?
Wij vertellen u er graag meer over en komen natuurlijk ook met de oplossingen.

Geld lenen voor zelfstandigen zonder BKR toetsing

Geld lenen voor zelfstandigen zonder BKR toetsingEr is goed nieuws voor de zelfstandigen dit keer. Geld lenen voor zelfstandigen zonder BKR toetsing is veel eenvoudiger dan geld lenen zonder BKR toetsing voor personen in loondienst. Het gaat sneller, er vind geen BKR toetsing plaats en er zijn verschillende aanbieders voor het geld lenen zonder BKR toetsing voor zelfstandigen. De aanbieders schieten de grond uit. De keuze wordt ieder halfjaar weer groter voor u als zelfstandige. En dat is nog eens een keer een voordeel. Heel prettig als het ook een keer mee zit, en als uw onderneming wel door kan gaan met groeien ondanks de negatieve BKR registratie uit het verleden. De verstrekkers van deze financieringen begrijpen dat het nodig kan zijn om een keer een extra financiële injectie te kunnen geven aan uw onderneming, waardoor deze weer verder kan met groeien.

Waarom geld lenen zonder BKR toetsing

Als u een negatieve BKR registratie heeft weet u natuurlijk als geen ander hoe lastig het is om een lening rond te krijgen zonder BKR toetsing en registratie. De verstrekkers van de Businesslening kunnen u deze lening aanbieden zonder BKR toetsing omdat zij zelf geen toegang hebben tot het BKR. Zij kunnen dus niet toetsen en registreren. Zo zien zij het dus ook niet als u al diverse leningen heeft lopen. Dit houdt overigens niet in dat zij aan iedereen die een lening vraagt, een lening verstrekken. De risico’s worden wel degelijk goed afgewogen, maar proberen kan natuurlijk altijd!

Aandachtspunten

Natuurlijk zijn er ook altijd aandachtsgebieden. Zo is deze vorm van geld lenen zeker niet altijd de voordeligste vorm van geld lenen die u kunt bedenken. Daarnaast is de looptijd veelal kort. Deze is maximaal 18 maanden, wat bij een groter leenbedrag resulteert in een grote maandelijkse verplichting. Houdt er dus rekening mee dat u gedurende de looptijd van deze lening wel voldoende liquide middelen heeft om de betalingen te kunnen gaan doen.