creditcard zonder bkr

Creditcard aanvragen zonder bkr? Kies voor een prepaid creditcard!

Een creditcard is voor veel mensen een handig betaalmiddel. Maar het heeft absoluut ook een keerzijde. Bij een reguliere creditcard sta je namelijk geregistreerd bij het BKR. Wat dit in de praktijk betekent verschilt per persoon. Maar doorgaans kun je hierdoor veel minder hypotheek krijgen of kom je tot andere beperkingen. Wat je in de nabije toekomst best wel in de weg kan staan. Wil je toch en creditcard? Dan is een prepaid creditcard zonder BKR registratie een heel goede oplossing!

Creditcard zonder BKR controle

Een BKR registratie als controle kan voor de nodige drempels zorgen. Je kunt denken aan het niet rond krijgen van een hypotheek door een creditcard. Maar het kan ook zijn dat je door een eerdere BKR registratie geen creditcard kunt aanvragen. Zoals je leest zit de BKR registratie je als het om een creditcard gaat behoorlijk in de weg. Gelukkig is er een prima oplossing. 

Je kunt namelijk kiezen voor een prepaid creditcard. Met andere woorden leen je hier geen geld mee. Nee, met de prepaid creditcard zorg je dat er een bepaalde waarde op je kaart aanwezig is. Je kunt alleen dit bedrag besteden waarna het stopt! Met andere woorden is er in geen geval sprake van een krediet.

De voordelen van een creditcard zonder BKR

Je geniet met een creditcard zonder BKR registratie van dezelfde voordelen als een reguliere creditcard. Maar hebt er niet de nadelen van. Want als het tegoed op de kaart op is kun je simpelweg geen geld meer uitgeven tot je het saldo weer hebt opgewaardeerd. Je kunt het dus een beetje vergelijken met de telefoonkaart van vroeger of de OV chipkaart die je tegenwoordig nodig hebt om te reizen. 

Een ander voordeel is dat al je aankopen met een prepaid creditcard verzekerd zijn. Net als bij de reguliere creditcard. Dit is voor veel mensen dan ook een goede reden om ermee te willen betalen. Tot slot kun je er overal ter wereld mee betalen. 

Waarom zou iedereen er een moeten hebben

Een creditcard levert je veel gemak en plezier op. Je kunt er online vrijwel overal mee gaan betalen en geniet van een verzekering. Als je producten kapot geleverd worden of kwijtraken bijvoorbeeld. Dit heb je met een betaalpas van je huidige bank vaak niet. 

Daarnaast is het gewoon een eenvoudige manier van betalingen verrichten. Zonder er echt bij na te hoeven denken regel je alles snel en eenvoudig. En dat is natuurlijk ook wat waard.