televisie leasen zonder bkr

Televisie leasen zonder BKR

De televisie, velen van ons kunnen tegenwoordig niet meer zonder. Ook niet zo gek met de ontzettend veel verschillende opties die we hebben. Even een avondje series kijken op videoland of Netflix, dat wilt toch iedereen? Dan is het wel zo fijn dat je ook een goede televisie hebt. Televisies zijn er in allerlei soorten, maten en kleuren. Kies jij voor de nieuwste variant, dan moet je rekening houden met een flink prijskaartje. Heb jij nou niet de financiële middelen, dan kan een televisie leasen een goede optie zijn. We kunnen het zo gek niet bedenken of we kunnen het wel leasen. Wat dacht je van een auto leasen, televisie leasen, telefoon leasen, bed leasen, bank leasen of zelfs zonnepanelen leasen. Wanneer je gaat leasen, ga je voor een bepaalde periode een betalingsverplichting aan. Dat betekent, dat de leasemaatschappij een BKR check uit zal voeren om te kijken of je kredietwaardig genoeg bent. Wil jij dit niet en wil je een televisie leasen zonder BKR? Dan zijn er meerdere opties, welke dat zijn, vertellen we je hier.

Televisie in termijnen betalen

Wanneer je een nieuwe televisie wilt, maar deze niet ineens kunt of wilt betalen, dan zijn er naast het leasen van een televisie meerdere opties. Wil jij een televisie leasen zonder BKR, kijk dan eens naar het betalen van een televisie in termijnen. Dit kan vaak tegen 0% rente, maar met BKR-registratie. Tv op afbetaling kopen? Spraypay is een partij die op dit vlak enorm populair is, zo kun jij genieten van je nieuwste televisie, betaal jij je televisie in 3 tot 24 termijnen af. Wel wordt er een BKR check uitgevoerd om te kijken of je kunt voldoen aan je maandelijkse betalingsverplichting. Dit om zowel de verkoper als consument te beschermen tegen financiële problemen.

Televisies leasen zonder BKR

Wil jij een televisie leasen zonder BKR, dat kan! Houd er wel rekening mee dat er maar een paar partijen zijn die dit aanbieden en je vaak ook een flinke extra vergoeding moet betalen. Een partij waarbij je een televisie kunt leasen zonder BKR is In3. Wel is het zo, dat wanneer je kiest voor deze manier, jij je televisie in 3 termijnen moet betalen. De 1e betalen zal je direct moeten voldoen en de twee daarop volgende maanden de overige 2 betalingen. Het voordeel is wel, dat de televisie direct jouw eigendom is.

Waarom een BKR check

Wanneer jij een televisie wilt leasen, dan zal er in de meeste gevallen een BKR check worden uitgevoerd. Vanaf 1 januari 2017 is het namelijk verplicht om leningen en kredieten boven de 250 euro te melden bij het BKR. Dit is in het leven geroepen om te voorkomen dat de consument zichzelf in financiële problemen brengt. Bij een BKR check wordt er gekeken of er eventuele openstaande of in het verleden niet (op tijd) afgeloste kredieten zijn. Een aan de hand daarvan kan worden besloten of je aanvraag wordt goedgekeurd ja of nee. Wanneer jij het contract hebt getekend, dan zal er ook een BKR-registratie plaatsvinden, dat betekent, dat wanneer jij een andere lening wilt afsluiten deze geldverstrekker kan zien dat jij een leasecontract hebt voor de afbetaling van je televisie. Wil jij toch liever een televisie leasen zonder BKR omdat je wellicht nog een hypotheek wilt afsluiten? Dan zijn er een aantal andere opties.

Waarom een televisie leasen zonder BKR?

Wil jij een televisie leasen zonder BKR, dan kun je ervoor kiezen dit bij een partij te doen die geen BKR-check uitvoert en ook geen registratie doet. De reden dat veel mensen een televisie willen leasen zonder BKR is doordat dit de maximaal op te nemen hypotheek naar beneden brengt. Je hebt immers een maandelijkse betalingsverplichting. Dat betekent voor een hypotheekverstrekker dat jij minder aflossingscapaciteit hebt, dit kan tot enkele duizenden euro schelen op je hypotheek. Hoeveel exact, dat is afhankelijk van het bedrag van je leasecontract. Wil jij exact weten waar je aan toe bent, raadpleeg dan een financieel adviseur.

televisie leasen

Andere mogelijkheden dan een tv leasen

Heb jij een nieuwe televisie of heb je er simpelweg gewoon eentje nodig, dan kan dit een flinke uitgave zijn. Of we het nu hebben over een auto, een fiets, e-bike of telefoon. Ze gaan op de meest ongelukkige momenten kapot en het komt financieel nooit uit. Een andere mogelijkheid naast een televisie leasen zonder BKR kan zijn particulier geld lenen. Je kunt bijvoorbeeld 500 euro lenen, 1000 euro lenen of misschien zelfs wel 2000 euro lenen. In de meeste gevallen zien we dat er wordt gekeken naar iemand die dichtbij staat. Ontzettend fijn dat een vriend, familie of kennis je kan en wil helpen. Zorg er altijd wel voor, dat wanneer je kiest voor deze optie. Je duidelijke afspraken maakt. Komt een betaling je even niet uit, blijf dan altijd met elkaar communiceren en voorkom vervelende discussies.

Conclusie

Wil jij een tv leasen zonder BKR, dan zijn er verschillende mogelijkheden. Zorg er altijd voor dat jij voor jezelf inzichtelijk hebt of je kunt voldoen aan de maandelijkse verplichting. Kun je dit niet of heb je twijfels doe het dan absoluut niet of schakel een financieel adviseur in. Een tv leasen zonder BKR kan immers wel beteken dat jij in no-time over de mooiste een grootste televisie kunt beschikken, maar kan er ook voor zorgen dat je wanneer je niet kunt voldoen aan de maandelijkse betalingsverplichting in flinke financiële problemen komt. Zorg er dus altijd voor dat je iets koopt met geld dat je zelf hebt gespaard. Kan het nu echt niet anders, zorg dan dat jij wanneer je een televisie gaat leasen zonder BKR je exact weet hoe jouw inkomsten en uitgaven eruit zien en laat je adviseren bij iedere vorm van twijfel.