1500 euro lenen zonder BKR toetsing

1500 euro lenen zonder BKR toetsing

Wil je 1500 euro lenen en wil je dat er geen BKR toetsing plaatsvind? Het goede nieuws is, het kan. Er zijn verschillende manieren om 1500 euro lenen zonder BKR toetsing mogelijk te maken. We nemen ze graag met je door. We kunnen onderscheid maken tussen twee verschillende manieren:

  • 1500 euro lenen bij een particulier
  • 1500 euro lenen bij een commerciële partij

Hieronder gaan we nog even in op de verschillen.

Wat is 1500 euro lenen zonder BKR toetsing bij een particulier?

Het gaat hierbij eigenlijk niet om het bedrag van 1500 Euro, het gaat natuurlijk meer om het principe, wat is geld lenen bij een particulier? Wat wordt hiermee bedoeld. Eigenlijk heel eenvoudig, met geld lenen van een particulier bedoelen wij het geld lenen bij een niet professionele bron. Dit kunnen vrienden, bekenden of een andere partij zijn waarbij je geld kunt lenen zonder dat deze een BKR toetsing kan doen. Uiteraard kunnen ook vrienden, bekenden of familie vragen om je BKR toetsing. Deze kan je te allen tijde opvragen bij het BKR. Dit is kosteloos en je krijgt direct een uitdraai met de bedrijven die je hebben aangemeld. Wil je tips bij het aanvragen van een lening van een particulier? Kijk dan op onze pagina over het geld lenen van een particulier.

Geld lenen bij een commerciële partij

Minilening en het BKR


Je kunt er ook voor kiezen om geld te gaan lenen bij een commerciële partij. Commerciële partijen zijn banken en professionele kredietbemiddelaars. Je kunt niet overal terecht voor het geld lenen zonder BKR toetsing. De reguliere banken en kredietbemiddelaars doen namelijk allemaal een BKR toetsing.
De enige professionele partij waarbij geld lenen zonder BKR toetsing op dit moment nog mogelijk is, is saldodipje.nl.
Alle andere verstrekkers van minileningen zijn er inmiddels mee gestopt. Saldodipje is op dit moment de enige partij in Nederland waarbij het lenen zonder BKR toetsing nog mogelijk is. Saldodipje kan zelf geen BKR toetsingen doen en je kunt er toch terecht voor een lening van maximaal 2.500 Euro. Houd er wel rekening mee dat er extra kosten in rekening gebracht kunnen worden als je een minilening bij Saldodipje.nl gaat afsluiten.