12000 Euro lenen zonder BKR toetsing

12000 Euro lenen zonder BKR toetsing

Wilt u een groter bedrag lenen zonder BKR toetsing? Dan zijn de mogelijkheden beperkt. 12000 Euro lenen zonder BKR toetsing is veel minder eenvoudig dan 1500 euro lenen zonder BKR toetsing. Het verschil? Voor een lening tot 2500 euro kunt u nog terecht bij de verstrekkers van een minilening zoals Saldodipje.nl. Boven dit bedrag vervalt de mogelijkheid om geld lenen zonder BKR toetsing mogelijk te maken bij een commerciëlle aanbieder. Waar kan je dan nog wel terecht? Wanneer zijn er nog wel mogelijkheden om geld te lenen ondanks een negatieve BKR registratie? Daar vertellen we je graag meer over.

Waar kan je 12000 euro lenen zonder BKR toetsing

Als u een lening wilt afsluiten zonder een toetsing en registratie bij het BKR zijn er voor bedragen vanaf 2.500 Euro een stuk minder mogelijkheden. Een van de meest voorkomende vorm van 12000 euro lenen zonder BKR toetsing is het lenen van vrienden, familie of kennissen. Zij zullen niet snel vragen om een toetsing bij het BKR te laten doen. Toch is € 5.000,00 voor de meeste mensen al een aanzienlijk bedrag en zullen zij ook de risico’s zoveel mogelijk willen beperken. Andere mogelijkheden voor het lenen zonder BKR toetsing zijn er eigenlijk niet. U kunt nog wel overwegen om een sale en leaseback constructie aan te gaan voor bijvoorbeeld uw auto. U verkoopt uw auto dan en least deze direct weer terug. Hierdoor krijgt u geld op uw rekening het economische eigendom van de auto ligt dan bij u, het juridische bij de leasemaatschappij.

Wanneer kan je ook met een negatieve BKR registratie nog geld lenen

Sinds 2020 is er ook een mogelijkheid om een lening af te sluiten met een negatieve BKR registratie. Hier zijn wel een aantal voorwaarden aan verbonden.
U kunt in aanmerking komen voor 12000 euro lenen met een negatieve BKR registratie als u aan de volgende voorwaarden voldoet.

  • U heeft een lopende lening met een Achterstandscodering met Herstel melding. De herstelmelding moet dan langer dan een halfjaar terug geplaatst zijn
  • U heeft een negatieve BKR registratie op een lening die al langer dan één jaar geleden is ingelost
  • U heeft een huur of een koopwoning
  • U heeft een loondienstverband, voor zelfstandigen zijn op dit moment helaas geen mogelijkheden

Voldoet u aan deze voorwaarden? Dan kunt u altijd een aanvraag indienen. Als er een akkoord wordt afgegeven op uw aanvraag zal de bank ook nog persoonlijk telefonisch contact met u opnemen. Dit is een standaard procedure.

Waar worden leningen met een negatieve BKR registratie verstrekt?

De leningen die verstrekt worden kan je bij iedere kredietbemiddelaar die een samenwerking heeft met BNP Paris Bas afsluiten.
Voorbeelden van deze bemiddelaars zijn Kredietconcurrent en Krediet Groep Nederland. Bij deze partijen kan je te allen tijde kosteloos een financiering aanvragen. Een aanvraag kost je dus niets en verplicht je uiteraard ook tot niets. Voor alle duidelijkheid en volledigheid, wij ontvangen geen commissie van één van deze eerder genoemde partijen.

Andere populaire bedragen

Wellicht een leuk weetje, er zijn natuurlijk ook andere bedragen die veel geleend worden.
De meest aangevraagde bedragen zijn:
1000 Euro lenen zonder BKR toetsing
1500 Euro lenen zonder BKR toetsing
2500 Euro lenen zonder BKR toetsing
15000 Euro lenen zonder BKR toetsing
15000 Euro lenen zonder BKR toetsing