100 euro lenen zonder loonstrook

100 euro lenen zonder loonstrook

100 euro, het klinkt misschien niet veel, maar voor velen van ons is dit toch een aanzienlijk bedrag. Heb jij snel geld nodig en wil jij direct 100 euro lenen zonder loonstrook? Dat kan! In Nederland kun je dit op verschillende manieren doen. De bekendste is natuurlijk door het even te vragen aan familie of vrienden. Maar wist jij dat er naast deze manier nog een mogelijk is tot tot het lenen van 100 euro zonder loonstrook? Hoe je dit kunt regelen en niet geheel onbelangrijk hoe jij dit geld binnen slechts 10 minuten op je rekening kunt krijgen zonder loonstrook of BKR, dat vertellen we je hier!

Minilening en het BKR

Snel 100 euro lenen zonder gedoe

Iedereen heeft wel eens een moment dat de maand net iets langer duurt dan het salaris toestaat. Je hebt nog een week over en je moet toch eten en drinken. Hoe kun jij er dan voor zorgen dat je deze maand kunt overbruggen? Buiten het feit dat het verstandig is te kijken naar hoe je kunt besparen op je vaste lasten, kun jij voor de korte termijn kiezen voor een zogeheten ‘minilening’ zo kun jij binnen 10 minuten 100 euro lenen zonder loonstrook en zonder BKR registratie. Wel is het aan te raden om in eerste instantie in overleg met familie of vrienden te kijken je van hun geld kunt lenen. Want wanneer je kiest voor deze optie, dan zullen vrienden of familie niet vragen naar een loonstrook of BKR check uitvoeren.

Particulier geld lenen zonder loonstrook

Wanneer jij even snel geld nodig hebt, dan kan het eenvoudig zijn snel aan te kloppen bij familie of vrienden. Toch kunnen we ons heel goed voorstellen dat de drempel om dit te doen vrij hoog kan zijn. Waarom heb je immer 100 euro nodig? Je hebt geen zin in deze vragen en ergens kunnen wij ons heel goed voorstellen dat er een stukje schaamte bij komt kijken. 100 euro lenen van vrienden kan daarom een ‘no-go’ voor je zijn. Toch is het verstandig je hier overheen te zetten en toch het gesprek aan te gaan. Waarom zou je kiezen voor het lenen van geld van een bank of kredietverstrekker, terwijl je het ook eenvoudig kunt lenen van vrienden of familie en dat zonder loonstrookje.

100 euro lenen zonder gedoe

Snel 100 euro zonder loonstrook

Heb jij snel geld nodig, dan kun je deze binnen 10 minuten op je rekening gestort krijgen. Kun je wat langer wachten (een aantal dagen) dan zijn hier ook voldoende mogelijkheden voor. Let wel op, dat wanneer jij kiest voor het geld binnen 10 minuten op je rekening hier door een geldverstrekker vaak extra kosten voor in rekening worden gebracht. Geld lenen kost namelijk geld.

Hoe duur is 100 euro lenen zonder loonstrook?

Wanneer jij kiest voor het lenen van 100 euro en dit wil je doen zonder loonstrook, dan komen hier wat extra kosten bij kijken. Op dit moment is de bekendste geldverstrekker van dergelijke bedragen ‘saldodipje’. Wanneer je hier snel 100 euro wilt lenen zonder BKR en loonstrook, dan betaal je hier rente over. Om je een idee te geven hebben we dit uitgewerkt in onderstaande rekenvoorbeeld:

Wanneer je kiest voor een minilening van 100 euro met een looptijd van 30 dagen, dan betaal je circa  € 0,70 aan rente. Dit bedrag wordt berekend uit het jaarlijkse rentepercentage in dit geval (JPK 8,86%). Wanneer je dus 100 euro leent, dan betaal je  € 100.70.

Let wel goed op wanneer je kiest voor deze optie, je hebt immers niet voor niets 100 euro nodig. Kun jij tijdig aan deze betalingsverplichting voldoen? Zo niet, dan zullen deze kosten bij niet tijdige betaling flink in de papieren kunnen lopen. Denk dus altijd goed na voordat je een lening afsluit.

Voor- en nadelen van 100 euro lenen

Wil jij snel 100 euro lenen zonder loonstrook, dan heeft dit op korte termijnen enkele voordelen. Toch zijn er ook nadelen die kleven aan dergelijke constructies. Wat de voor- en nadelen zijn van 100 euro lenen zonder loonstrook, dat vertellen we je hier:

Voordelen

 • Snel online aan te vragen binnen 10 minuten
 • Geen BKR toetsing
 • Geen loonstrook
 • Hoef geen beroep te doen op vrienden of familie
 • Snel op je rekening
 • Weinig tot geen papierwerk
 • Lage kosten (bij tijdige afbetaling)

Nadelen

 • Geen persoonlijke garantsteller, dan loopt de prijs flink op
 • Kans op schulden
 • Wat je leent, moet je terugbetalen
 • Te laat terugbetalen zorgt voor flinke kosten
snel 100 euro lenen

Kan ik geld lenen als ik geen werk heb?

Wie 18 jaar is en in Nederland woont, kan in principe geld lenen bij een geldverstrekker. Een geldverstrekker zal afhankelijk van verschillende factoren (criteria) bepalen of jij deze 100 euro kunt lenen. Wanneer je bijvoorbeeld student bent, dan kun jij ook zonder loonstrook eenvoudig 100 euro lenen, mits jij voldoet aan de door de kredietverstrekker gestelde voorwaarden. Er is dus een kans dat je lening wordt afgewezen. Wanneer je student bent, dan zijn er ook opties om geld te lenen bij de daarvoor bestemde instantie DUO.

Geld lenen zonder BKR toetsing

Wil jij snel geld lenen zonder BKR toetsing? Dat kan! Doordat saldodipje gebruikt maakt van een eigen toetsingssysteem wordt er niet gekeken naar een eventuele BKR registratie. Je kunt dus zonder loonstrook 100 euro lenen. Toch zijn er wel enkele vragen die gesteld zullen worden. Je kunt je immers voorstellen dat de kredietverstrekker er zeker van wil zijn dat jij je geleende bedrag tijdig kunt terugbetalen. Kortom, snel 100 euro lenen zonder loonstrook en BKR is dus zeker mogelijk. Let alleen wel altijd op dat het lenen van geld, geld kost! Het kan verstandig zijn wanneer jij het gevoel hebt je financiën niet onder controle te hebben hulp te zoeken.